Esport i diversió es fusionen a la Festa del Pàdel de l’NMC Afegida el 25/04/2015

El passat diumenge 12 d’abril, el Nou Moviment Ciutadà (NMC) va organitzar una jornada, entre les 12:00 i les 14:00 hores, dedicada a un esport amb bastants adeptes com es el pàdel. Concretament es va organitzar una americana popular mixta i gratuïta de nivell d’iniciació, a les instal·lacions del Set Cambrils, on més de 20 participants inscrits prèviament a més dels acompanyants van gaudir d’aquesta activitat on la prioritat era passar una bona estona de joc intercanviant pista i experiències amb diferents participants. Entre els jugadors de l’americana es trobava gran part dels candidats a les eleccions i militants que van voler demostrar que practicar esport pot ser un bon instrument de voluntat de superació constant.

A més de l’activitat esportiva, les joventuts del partit van realitzar activitats de entreteniment per als assistents més joves de la festa. Van rebre la vista d’un minion, un dels personatge del film de “Gru mi villano favorito”, que va animar la festa saludant als nens i nenes, fent-se fotos amb ells, i ballant a la sessió de zumba popular gratuïta oberta a tots els assistents. També, els infants van disposar d’una zona amb castells inflables, taller de colors per pintar dibuixos dels minions i van poder jugar amb les figures creades pels animadors de globoflèxia. 

Un cop acabada l’activitat, des de l’NMC es vol agrair la participació dels assistents en les diverses activitats, la organització de l’esdeveniment a les joventuts del partit, als militants i als simpatitzants, que s’impliquen voluntàriament en les activitats, com a l’entitat acollidora Set Cambrils i a la resta de col·laboradors, per fer realitat aquesta festa.

« TORNAR

Compartir en...