El NMC comença amb força la campanya electoral Afegida el 13/05/2015

Els actes de campanya van començar, després de la nit de la primera penjada de cartells i banderoles, el divendres 8 de maig per la tarda al Col∙legi Joan Ardèvol i a la Llar d’infants Maria Dolores Medina. En aquestes ubicacions, militants i simpatitzants del partit van repartir díptics a pares, mares i familiars, i globus al nens i les nenes que sortien del centre escolar.

Dissabte 9 de maig al matí, el Nou Moviment Ciutadà va ubicar una carpa al Passeig Francesc Macià, i els ciutadans que s’apropaven van rebre una degustació de fideus rossos preparada per militants amb l’ajut de mariners cambrilencs. Els visitants a més, van parlar amb l’alcaldable i la resta de candidats de les problemàtiques del barri a peu de carrer, escoltar part del programa, rebre un díptic, la revista del partit, o un dels pins pinyoners que també es van repartir a la diada de Sant Jordi. Per la tarda, es va instal∙lar la carpa al Parc de Nou Cambrils on es va oferir un petit berenar, les noves galetes amb les inicials del partit “NMC” i  polseres, als més petits mentre que es repartien díptics, revistes i es podien intercanviar idees amb candidats i militants, a la població en edat per votar.

Inicio campaña Electoral NMCDiumenge 10 de maig al matí, el grup va instal∙lar la carpa al Parc del Pinaret però aquesta vegada amb un equip de música per compartir una bona estona amb la gent del parc i poder intercanviar idees amb el repartiment de díptics, i la presencia de candidats. En canvi per la tarda, tan visitants com residents a Cambrils, podien apropar­se al Parc del Pescador i gaudir de música, tastar les galetes del NMC, agafar globus, díptics, revistes, i pins pinyoners al estand o als voltants per l’interior del parc. Com a la resta dels actes de la campanya, els vianants podien conèixer i parlar amb Oliver Klein i la resta de candidats que voltaven per la carpa.

Dilluns 11 al matí, els membres del NMC van tornar a peu de carrer repartint díptics al Barri de la Perellada a prop del supermercat Mercadona i del carrer Francesc Pèrez Dolz, mentre per la tarda, ho van fer a l’hora de la sortida dels alumnes al Col∙legi Marinada que van obtenir un globus amb les inicials del partit.

Pel que fa al dimarts 12, al matí, els del Nou Moviment van aparèixer als voltants del Mercadona de l’avinguda Adelaida amb el repartiment de díptics, i a la tarda van cobrir la sortida de la Llar d’Infants La Galereta al Carrer Colom i van muntar la Carpa a la plaça de la Concòrdia, també repartint el material de campanya i a predisposició dels ciutadans.

Des del NMC es vol agrair de nou tota la col∙laboració que es rep als actes de campanya que s’han realitzat i els que queden en procés. Així mateix, s’informa als ciutadans que hi han bones sorpreses als actes de campanya encara, i poden mantenir­se informats de la resta d’actes, sobretot, al nostre web (www.nmc.cat) i a les nostres xarxes socials (facebook i twitter).

● Per a més informació o declaracions: Oliver Klein 66749205

« TORNAR

Compartir en...