El NMC comença un març intens Afegida el 04/05/2015

Com ja s’ha realitzat en anteriors vegades, el Nou Moviment Ciutadà ha volgut donar importància a la festivitat del dia internacional del treballador, 1 de maig, amb la celebració d’un dinar de germanor a la Casa de Colònies Marinada de Cambrils que va durar des de les 13h fins gairebé les 18 h. Al dinar, es van atansar unes seixanta persones (militants, simpatitzants i acompanyants) que van gaudir d’un ambient festiu, informal i familiar; menjant aperitius variats, carn a la brasa amb carxofes, gelat i fent cafè. A més del menjar i poder intercanviar idees amb diversos membres del partit, els assistents també van veure actuar amb la seva prestigiosa veu, a Dani Chiribao, participant del càsting de la segona edició del programa televisiu “La Voz”.

2n Concurs dibuix NMCEn la mateixa línia i veient l’èxit de l’anterior convocatòria, els membres del NMC van organitzar el dia 3 de maig, el 2n concurs de dibuix infantil, però aquesta vegada al Parc del Pinaret, i  de temàtica relacionada amb “la Cambrils que mira cap a la muntanya”, amb inici a les 17h. La tarda de diumenge va romandre tranquil·la i calorosa, fet que va permetre que més de cinquanta nens i nenes poguessin dibuixar amb llapis de colors al aire lliure fins les 18h. Un cop finalitzat el temps per dibuixar, els participants van rebre un berenar gratuït (suc o refresc amb aperitiu) i globus amb el logotip del NMC, a més, de la visita sorpresa d’en Mickey Mouse que va voltar per la part cimentada del parc, saludant i fent-se fotos amb els petits dibuixants i la resta de visitants que es van apropar.

Finalment, un jurat integrat per militants del partit va deliberar fins les 19h i va donar els premis aportats per col·laboració amb el concurs (tasses, samarretes,...), als primers guanyadors de cada categoria. Aquest van ser Nicolay Viva (en categoria de 3 – 6 anys), Lara Souza Farias (de 7 – 9 anys) i Jose Manuel Sánchez Sánchez (de 10 – 13 anys). Per part del NMC, es vol felicitar als guanyadors i als participants per l’esforç i la creativitat aportada a la jornada de diumenge a la tarda. També, de nou, els agraïments a l’equip organitzador de militants, simpatitzants i col·laboradors que van poder fer possible una segona edició del concurs.

« TORNAR

Compartir en...