L'NMC present a la diada de Sant Jordi Afegida el 27/04/2015

El dijous 23 d’abril, l’equip del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils va estar present junt amb altres formacions polítiques a la façana del port de la ciutat de les 10 a, gairebé, les 21 hores. Va ser una jornada plena de simbolisme ja que tant cambrilencs i cambilenques com  visitants al municipi van observar la presència del cavaller Sant Jordi pels voltants i a la mateixa paradeta del NMC, podent-se fer fotos amb ell. A més, es van repartir flors i espases de globoflexia com alternativa i solidaritat, per no entrar en competència, amb la resta d’estands instal·lats a la façana, comerços, associacions i estudiants que busquen incentius per finançar el viatge fi de curs.

A part, es va mostrar el simbolisme del grup a través de l’ofrena als visitants més curiosos  d’uns petits pins pinyoners (Pinus pinea). El missatge transmès té relació amb el logotip del partit, el Pi Rodó (pi pinyoner centenari declarat d'interès Local i Comarcal); a la anterior campanya, ara fa gairebé 4 anys, es van repartir llavors d’aquesta varietat de pi, i en aquesta representa que aquests pins han crescut, s’han fet més forts. També, es van oferir revistes del partit en color, reversible en dos idiomes (castellà i català) i en paper reciclat i reciclable, per tothom que volgués informació divulgativa del partit.

Sobretot a la sessió de tarda, es van atansar els regidors i candidats a les properes eleccions per ajudar a les tasques de l’estand, i també poder escotar i conversar amb els ciutadans que voltaven per la façana. Finalment, la jornada va acabar amb el repartiment estrena dels globus amb el logotip del NMC que va tenir molta acceptació entre els visitants més joves com de les figures de globoflexia.

L’equip vol agrair una vegada més, sense ser suficient, l’esforç i la contribució de les joventuts del partit per portar aquesta activitat, com de regidors, militants i simpatitzants que van col·laborar i donar suport, treballant en equip, en les tasques pròpies de l’estand de la diada.

« TORNAR

Compartir en...