Presentació de la candidatura del NMC a l'Hotel Port Eugeni Afegida el 20/04/2015

El passat divendres 17 d’abril, els cambrilencs i cambrilenques van tenir la oportunitat de conèixer la candidatura que presenta el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils en vista a les properes eleccions municipals d’aquest 24 de Maig. 

Oliver Klein i el seu equip van gaudir de la presència estimada de 240 assistents a la sala d’actes, i posteriorment oferir un aperitiu a la primera planta de l’Hotel Port Eugeni de Cambrils, a més, es va disposar d’un “photocall”, d’un servei de guarderia i activitats lúdiques pels acompanyants més petits a l’acte de presentació.

Els assistents van ser rebuts pels militants al vestíbul de l’hotel entorn les 20 h, i van fer l’espera més amena a través d’una projecció d’imatges amb frases que simbolitzen els valors del grup polític. Sobre les 20:15 h, l’escriptor Oscar Molero convidat per introduir l’acte de presentació, va donar pas a Oliver Klein que va iniciar l’esdeveniment parlant sobre la formació del partit, i desmentint alguns rumors tan els enfocats al grup i als possibles pactes. Durant els minuts següents, va fer èmfasis tan a l’esforç assumit pels militants al projecte municipalista durant els 4 anys de formació i solidesa del partit, com a la manera de fer oposició constant dels seus regidors, i sobretot la convicció de l’equip candidat de voler canviar les coses; tornar Cambrils a la categoria de ciutat exemplar amb serveis de qualitat i traslladar la cultura participativa del partit en fer política diferent al municipi, com a màxim objectiu, política de proximitat on el ciutadà és qui té la paraula, qui sap dels seus problemes, i demana responsabilitats i eines de gestió per tal de solucionar-los.  

Per això mateix, va acabar concloent el seu discurs que va ser bastant entenedor, proper i amè, amb el lema “amb il·lusió tot per Cambrils” que va fer ressò per tota la sala d’actes. Just després, va presentar un a un als primers 12 candidats de la llista electoral, i va mencionar consecutivament a la resta de candidats de llista, a més de donar l’agraïment als assistents tan familiars, amics, representats d’associacions i formacions polítiques, com als que ho van fer per iniciativa pròpia.

Finalment, abans de donar pas a l’aperitiu i a la foto de família dels candidats,  es va obrir un torn de paraula on els assistents van poder preguntar per la posició de l’equip candidat entorn a temes com la salubritat dels carrers, projectes d’obra pendents...

 

Us deixem penjada la presentació prèvia al discurs per si li voleu fer un cop d'ull!

Visualizar Descarregar

« TORNAR

Compartir en...