Presentació dels joves de l'NMC als mitjans de comunicació Afegida el 30/04/2015

Aquest dimecres 29 d’abril, a les 19:30 de la tarda, s’ha ofert una roda de premsa a la seu del Nou Moviment Ciutadà, al carrer Moragues i Barret 12, del Barri de la Perellada de Cambrils. El protagonisme aquesta vegada la han tingut els joves militants i simpatitzants del partit, que veuen dia a dia el seu creixement i consolidació com a grup, amb representació i presència a dins de la formació política.

Primerament, Alfred Giménez, membre de l’executiva del partit encarregat de les joventuts, ha donat la benvinguda als mitjans i presentant als seus companys de taula; Natalia Pleguezuelos, candidata jove número 9 en llista electoral,  i Jonatan Garcia, també representant jove del partit. A més, estaven envoltats tota la estona per gran part dels joves que integren el grup del partit.

Jonatan Garcia ha comentat que la representació jove del partit, abans, era molt reduïda ja que costa implicar als joves cada vegada més a la política, però en canvi, ara ha agafat molta força i ha anat creixent a partir de la formació de l’actual equip, tenint 2 joves a dins de l’executiva (l’Alfred Giménez i en Jordi Pujol), i una candidata jove entre els 10 primers com és la Natalia. 

Creu que l’esforç va donant els seus fruits, perquè porten la dinàmica en la proposta i la organització dels diversos esdeveniments del partit, i a partir d’aquí, es veuen i es van sumant més joves amb l’objectiu de treballar i proposar un Cambrils millor; “perquè som joves que estimem la nostra ciutat”.

A continuació, ha intervingut Natalia Pleguezuelos, dient que el grup de joves representava diferents entorns tan d’edat com de parts de la ciutat. La opinió també es diversa però tothom coincideix en que cal un canvi a l’actual situació política, molts joves queden descontents i creuen que no tenen la capacitat de canviar-ho, però des del NMC volen escoltar i que se’ls valori. Les principals preocupacions que han analitzat és l’habitatge, la formació i la ocupació laboral a les quals s’han proposat idees que s’aniran exposant al programa. A més, tant l’oci diürn com el nocturn es una preocupació present al municipi, ja que els joves s’han desplaçar innecessàriament quan hi ha locals d’oci amb molt de potencial, i molts esdeveniments que es poden fer al municipi. Finalment, va demanar la participació dels joves a la política per lluitar per un futur millor, on les idees i les opinions també compten.

Amb aquesta roda de premsa, a part de fer visible la paraula dels joves, s’ha volgut donar el reconeixement a l’esforç aportat com a grup integrat; a més dels portaveus, joves com en Jordi Pujol, Daniel Fernández, Inma Dueñas, Marcos Vega, Vera Pavon, Tatiana González, Paolo Martínez, Paula Casas, Núria Guerrero i Clàudia Garcia.  També, es vol donar l’agraïment a militants i simpatitzants que donen suport i col·laboren amb el grup jove.

« TORNAR

Compartir en...