El debat de la Revista Cambrils, primer i únic “cara a cara” de tots els candidats

La sala d’actes del Casal d’Avis de Cambrils ha acollit aquest dimarts el primer debat de candidats a l’alcaldia del municipi organitzat per la Revista Cambrils. De fet, ha estat el primer i únic debat de tots els partits que concorren a les eleccions d’aquest proper diumenge, dotze en total, ja que l’altra debat que falta serà només amb els alcaldables de les set formacions que tenen representació municipal actualment.

El d’aquest dimarts ha estat un debat intens i amb moments interessants que podreu llegir a la crònica que la pròpia Revista Cambrils fa al seu web. Aquestes són les frases més destacades que va dir ahir, davant les més de 300 persones assistents a l’acte, l’alcaldable del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils, Oliver Klein:

Cambrils no pot estar aturar, ha de tenir una activitat que passa per l’economia i cal endreçar moltes obres i activitats que estan a mitges

Cambrils té una potencialitat enorme, falta lideratge i considerem que escoltant la gent de Cambrils podem fer un projecte molt més ambiciós del que ha estat els darrers 10 anys.

  • La neteja a Cambrils s’ha d’auditar, no pot ser que es pagui tant per tant mal resultat. Necessitem una brigada d’intervenció ràpida que sàpiga destriar lo prioritari del que pot esperar, hi ha forats al carrer, esvorancs, voreres, mobiliari, poda i zona de jardins que no estan a l’alçada.
  • Pel que fa la seguretat ciutadana proposo tornar al model de la policia de barri on els agents que patrullen pels nostres carrers col·laborin en el civisme de les persones.
  • Estem emprenyats per la pèrdua de competitivitat econòmica del municipi, no pot ser que tanquin més negocis dels que obren, no pot ser que després de tants anys el polígon Belianes no sigui funcional, no pot ser que obres estiguin a mitges i no es preguin decisions.
  • Cal ampliar la façana marítima fins al Pi Rodó, millorar la Rambla Jaume I i comprar el celler de la Cooperativa donant-li un ús universitari, cal donar a cada barri el que pertoca. Aquí només cal que algú agafi el brau per les banyes, donar-ho tot des de l’ajuntament, acabar els projectes com el teatre auditori o el forn del Tallero, ficar fil a l’agulla i que no passin anys i panys parlant dels mateixos temes sense solució.
  • Nosaltres podem pactar amb aquells partits que fiquin el municipi per davant de les directives del partit i ens comprometem a respectar la llista més votada que és la força que hauria de començar a formar govern.

#CambrilsEnMoviment #TuFasCambrils

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*