El NMC valora molt positivament els resultats del 24-M

Durant la jornada de les eleccions a Cambrils, 45 interventors i 5 apoderats del NMC han estat a les meses electorals de la ciutat vetllant pel joc net en democràcia.

L’alcaldable Oliver Klein feia acte de presència per exercir el dret a vot al CEIP Joan Ardèvol, a la mesa corresponent, i en tot moment ha estat envoltat de la seva família. També, en presència d’alguns militants (interventors i apoderats) i amb els mitjans de comunicació de la zona, en el moment d’introduir el vot a la urna, com ja és tradicional.

Un cop acabat l’escrutini, després d’alguna incidència al CEIP Guillem Fortuny i al CEIP Joan Ardèvol que ha retardat el comptar els vots; els membres del moviment feien balanç primer a la seu, i després a l’Hotel Diego’s amb un petit piscolabis. Tot desitjar i lluitar per una victòria decisiva, s’ha valorat molt positivament els resultats obtinguts, ja que pot donar peu a un canvi de govern al consistori. En els següents dies, el NMC farà debat en assemblea dels resultats i la forma de gestionar la confiança dipositada al partit municipalista.

Des d’aquesta nota de premsa, es vol aprofitar per agrair de nou la confiança donada al moviment des dels cambrilencs, com valorar amb molt d’optimisme la feina realitzada per tots els que fan aquest projecte possible.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*