Èxit de participació a la segona etapa dels actes de campanya del NMC

Després dels primers 5 dies de campanya, el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils a continuant amb els actes a peu de carrer durant la resta de la setmana i posant especial atenció al cap de setmana amb una barbacoa a la plaça ajardinada de Villajardí del Barri de Vilafortuny i la Gran Festa Infantil a l’Esquirol Park.

Dimecres 13 de maig al matí, el grup va ubicar una carpa a la cantonada del carrer Hospital amb el passeig, per atendre i repartir el material de campanya als vianants en direcció a les parades del mercat ambulant. Per la tarda, els militants i simpatitzants es van apropar a la sortida del Col·legi La Bòbila repartint globus als nens i nenes, i díptics on es detallen els compromisos del moviment als adults acompanyants.

Durant la jornada del dijous, els actes es van focalitzar al barri de Vilafortuny, ja que al matí van repartir díptics a prop del supermercat Mercadona del barri, mentre a la tarda els ciutadans prenien contacte amb el grup municipalista a la sortida del Col·legi Guillem de Fortuny, precisament on l’alcaldable Oliver Klein participava al vespre en un debat electoral sobre Vilafortuny amb la resta de alcladables. A més, Mickey Mouse va fer acte de presència a diversos punts del municipi, com la plaça Carles Roig o a voltants del Pavelló d’esports, per promocionar els actes del cap de setmana on estava present.

Pel que fa al divendres 15, al matí els membres del moviment es van instal·lar a l’avinguda de Mas Clariana, i repartir els díptics i part del material existent per espais propers com el supermercat Plus Fresc, Tresor Park,… Per la tarda, Mickey Mouse va tornar a diversos punts de la ciutat per saludar als nens i nenes, i convidar-los a la barbacoa i a la festa infantil, mentre companys del partit voltaven per l’IES Mar de la Frau i la part cèntrica de Vilafortuny.

El cap de setmana va arrencar dissabte al matí amb forces, amb la organització d’una barbacoa popular i gratuïta als jardins de Villajardí de Vilafortuny, que va quedar bastant freqüentada pels veïns i visitants del barri. A part de la carn que es va oferir, els més petits van veure de nou en Mickey Mouse, però aquesta vegada portava la Minie Mouse d’acompanyant. En aquest event, els asistents van poder intercanviar idees, i parlar amb els candidats i l’alcaldable, com a la resta d’actes. Per la tarda, els dos personatges Disney van continuar fent ruta a part de la façana marítima, parc del pescador i la plaça Mossèn Joan Batalla per promocionar la festa infantil.

El diumenge va iniciar amb la filmació matinal d’un vídeo fet per un dron a la platja de Horta de Santa Maria que properament apareixerà a les xarxes socials. Per la tarda, es va organitzar un gran festa infantil amb ambient més tranquil, on els més petits van passar una bona estona a l’Esquirol Park jugant a atraccions gratuïtament com els llits elàstics, cotxes de pedals, minigolf,… A més, en Mickey i la Minie van saludar als visitants, i fer-se fotos amb ells en una jornada on la calor i el bon temps va acompanyar bastant.

Des del moviment es vol tornar a agrair de tot el treball voluntari dels actes de campanya que s’han realitzat i els que encara queden, com d’aquell esforç i dedicació que costa de veure al carrer. Així mateix, s’informa als ciutadans que poden mantenir-se informats de les nostres activitats i del programa electoral al nostre web (www.nmc.cat) i a les nostres xarxes socials (facebook i twitter).

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*