Final satisfactori dels actes de campanya del NMC

Un cop finalitzats els 10 dies de campanya, el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils s’ha acostat amb molta motivació fins la recta final. Durant la setmana del 18 de maig fins al dia de les eleccions, descomptant el dissabte de reflexió, els membres del moviment han estat presents a indrets com els voltants del supermercat Lidl, el Molí de les Tres Eres, Centre Cívic de Vilafortuny i l’escola Mas Clariana, del supermercat Esclat, Escola Cambrils, Plaça d’Espanya (o plaça de la vila), Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i la Salle, al Polígon Belianes i la Cooperativa Agrícola, i des de la Plaça del Pòsit fins al Pi Rodó (l’emblema del partit) tot caminant pel Passeig Marítim de llevant.

Els actes van finalitzar divendres dia 22 amb una caminada des del Patronat de Turisme fins a la Riera de Riudecanyes (Passeig Marítim de Ponent) repartint díptics dels compromisos del moviment per la tarda, mentre que a la nit, es va celebrar un meeting amb bastant acollida per clausurar la Campanya 2015, es va donar peu a una Reunió d’interventors electorals a la mateixa sala de l’Hotel Tryp Port Cambrils, i es va cloure amb un sopar.

A part de les activitats estrictament de campanya, diversos membres del moviment van reunir-se divendres al matí amb empresaris del sector turístic i amb joves emprenedors del municipi, mentre a la tarda van estar presents a l’ascens del Cambrils Club Hoquei a Nacional Catalana, la categoria de bronze de l’hoquei estatal.

Per altra banda,  al Facebook i al web del partit es van mostrar dos vídeos, un filmat des d’un dron a la platja amb militants, simpatitzants i col·laboradors demanant el vot d’una forma molt original, mentre l’altre apareix l’Oliver Klein agraint la feina feta per tots a la campanya, minuts abans de començar el meeting de divendres.

Com continua passant, el moviment vol tornar a agrair el treball fet als actes de campanya. Així mateix, s’informa als ciutadans que poden mantenir-se informats al nostre web (www.nmc.cat) i a les nostres xarxes socials (facebook i twitter).

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*