Llista Electoral

Llista Electoral NMC | Cambrils 2019
 • OLIVER KLEIN BOSQUET. 42 anys. Professor de Ciència Política i Anàlisi de Polítiques Públiques a la URV. Portaveu del NMC a l’Ajuntament de Cambrils. És la tercera vegada que es presenta com a Alcaldable, havent estat ja al govern i a l’oposició al consistori. Casat i amb tres fills, actualment resideix al Barri del Pinaret, després d’haver viscut molts anys als barris de Ponent del municipi.
 • ENRIC DAZA MICOL. 41 anys. Empresari del sector tèxtil, immobiliari i turístic. Amb els seus diferents comerços ha estat molt vinculat al Barri del Port del municipi. És President de l’Associació de Marxants de la Província de Tarragona i membre de la Junta de la Unió de Botiguers de Cambrils. Actualment resideix al Molí de la Torre.
 • NATÀLIA PLEGUEZUELOS BERLANGA. 29 anys. Des de la fundació del NMC pertany a la seva Secció Jove, de la qual n’ha estat la responsable. Després de treballar al negoci familiar “Carnicería Amador” del Carrer Colom, a l’Eixample Platja, actualment és un jove emprenedora que ha començat a promoure els seus propis negocis.
 • ANTONIO MARTÍNEZ MARTÍNEZ. Nascut a Castilléjar (Granada), de molt petit va venir a viure a Cambrils on els seus pares van fundar el Bar Restaurant Martínez, a la Rambla Francesc Macià del barri de l’Eixample Platja. Vicepresident de l’Associació de Ràdio Taxi Cambrils, a banda del sector transports, també és Agent de la Propietat immobiliària (API).
 • GERDA WAGENAAR. Nascuda a Holanda, fa 32 anys que resideix a Cambrils. És Tècnic de Laboratori en Microbiologia i regenta el Gimnàs Cambrils Port al C/ País Basc. Membre de la Plataforma de Comerciants de l’Eixample Platja, també és Entrenadora Personal segons el American Council on Exercice.
 • ROSA MARIA CARRASCO FONT. Graduada Social, ha exercit durant 23 anys en l’àmbit dels Recursos Humans en el sector industrial, i després com a consultora, assessora i auditora laboral. Des de fa tres anys és la propietària de la Floristeria La Ginesta a la Plaça de la Vila del Barri Antic. Membre de la Junta de l’Associació d’Empresaris i Comerciants Vila Centre. Resideix a Vilafortuny.
 • JOSÉ ÁNGEL GARCÍA CANTÓN. Enginyer Industrial, Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals, i Professor de la URV i de Secundària. Viu a la zona dels Esquirols, on també és el propietari d’un negoci d’oci familiar amb instal.lacions esportives i recreatives que porta per nom Esquirol Park.
 • AURELI SIRVENT GARCIA. Nascut a Lleida, fa anys que és resident a Cambrils, concretament al Barri del Raval de Gràcia. Director d’operacions, especialista en logística i recursos per al transport, en l’actualitat ha creat la seva pròpia empresa de drons, que porta per nom Sirgar, que ofereix serveis agrari-industrials.
 • PABLO ARROGANTE ARROGANTE. Nascut a Castella, ha realitzat tota la seva activitat professional a Suïssa. Des de fa més de deu anys resideix al barri d’Els Ametllers a Vilafortuny on gaudeix de la seva jubilació amb la seva dona i el seu fill.
 • NEUS BOSQUET PUJOL. Mestra jubilada, ha estat Directora de l’Escola Marinada i de l’institut de Secundària Ramon Berenguer IV.  Viu al Barri de La Perellada i actualment és voluntària dels Amics de la Gent Gran a la Residència Baix Camp, tenint com a prioritats recolzar els àmbits de l’educació i dels serveis socials, també des de les respectives sectorials del NMC.
 • FRANCISCO SERRANO.MUÑOZ Després dels seus estudis a l’Escola d’Hosteleria i Turisme ha continuat molt vinculat al Barri de La Llosa. Havent treballat a l’Aeroport de Reus actualment és carter a Correus. Voluntari al servei de la Creu Roja i de l’Associació Una mano amiga. Membre de la Secció Jove del NMC.
 • ÁNGELES MONTULL ARGELICH. Nascuda a la Franja de Ponent, resideix al Barri de Cambrils Badia des de fa més de trenta anys. Empresària del sector immobiliari i turístic juntament amb el seu marit Dieter.
 • BLANCA ELENA MORILLO GUTIÉRREZ. Nascuda a Venezuela. És co-propietària del Bar Musical Gavana Caribe i del Restaurant El Txipiró, tots dos al Regueral, resident al Barri de Sol Cambrils.
 • JUAN MOLINA BONILLA. Jardiner durant molts anys a El Dorado Playa, actualment es troba jubilat i resideix a La Pellissa, al Barri Antic de Cambrils.
 • ELISA SOLÉ FERRANDO. Nascuda a Cambrils, 19 anys. Ha estudiat un Cicle Mitjà de Gestió Administrativa i actualment estudia un Cicle Superior d’Administració i Finances. El que més li agrada és la música i s’ha format en cant, guitarra i piano. D’altra banda organitza events i bodes.
 • VICENTE CUEVAS HERRERO. Nascut a València. Treballador durant 35 anys a l’empresa Seat a la Zona Franca de Barcelona, on sempre va ser un destacat sindicalista. Actualment està jubilat i resideix a l’Avda. Adelaida.
 • MARÍA TERESA DÍAZ BIEDMA. Monitora de menjador escolar jubilada. Resideix al Barri de La Perellada.
 • EDUARDO MAURO DI LUCCI. De nacionalitat italiana, malgrat haver nascut a l’Uruguai, des de fa més de vint anys resideix a Cambrils juntament amb la seva dona i les seves dues filles. Expert en mudances i repartiment publicitari.
 • JOSEFA FERRANDO MADRIGAL. Nascuda a Barcelona però amb lligams al barri del Port de Cambrils. Viu a La Llosa des de fa molts anys, fundadora del Banc del Temps i membre de la Coral del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrills.
 • BABA DIA DIALLO. Nascut al Senegal, actualment té la nacionalitat espanyola. Recepcionista d’Hotel, està casat i té tres fills. Resideix al Barri de l’Estació, també dit de l’Eixample.
 • SOLEDAD BELLIDO NAVARRO. Governanta d’Hotel. Viu al Barri dels Esquirols amb el seu marit i els seus dos fills.

SUPLENTS:

 1. DANIEL CRISTIAN HEINZ-SENSS MONTULL. Assessor Immobiliari i d’empreses.
 2. CARMEN VIUDEZ TRIVIÑO. Dependenta de comerç.
 3. ROGELIO CASTRO TAIBO. Lampista.
 4. ANTONELLA ALICIA DI LUCCI. Estudia i treballa en un geriàtric al mateix temps.
 5. ANTONIO MONTERO ROMERO. Administratiu i Comercial.
 6. CORNELIO RAZVANT RAZVANT. Empresari del sector trístic.