L’NMC presenta els integrants dels 10 primers llocs de la llista

Oliver Klein, candidat a l’alcaldia de Cambrils per l’NMC, ha presentat aquest dilluns a part dels seus companys de viatge, els deu noms de les deu persones que l’acompanyen els primers llocs de la llista. El líder de la formació independent el defineix com un equip cohesionat, consolidat i consensuat perquè la de l’NMC és una llista nascuda a través d’un procés de primàries que ha estat, ha dit Klein, molt participatiu atès que el partit té un nodrit nombre de militants.

L’alcaldable per l’NMC ha matisat que:

“Un cop més i si es mira la llista i la gent que la forma, s’evidencia que es dóna molta importància a tots els espais del municipi, que ens motiva que cap cambrilenc tingui mancances i que tothom tingui veu.”

Oliver Klein té clar que la feina feta fins ara permet traçar un millor mapa de ruta. En aquest sentit ha dit:

“La de l’NMC és una llista molt més preparada i experimentada que fa 4 anys. Ara tenim molta força i representem amb aquesta llista a totes les edats, tots els sectors i professions”.

A Oliver Klein l’acompanya com a número 2 l’empresari cambrilenc Enric Daza mentre que Natàlia Pleguezuelos, jove emprenedora, ocupa el tercer lloc. Antonio Martínez, vicepresident de l’Associació de Ràdio Taxi de Cambrils ocupa la quarta posició; la gerent del gimnàs Cambrils Port, Gerda Wagenaars, és la cinquena; i la graduada social Rosa Maria Carrasco és a la sisena posició. La llista dels primes es completa amb l’enginyer industrial José Angel Garcia (7), l’especialista en logística Aureli Sirvent (8), Pablo Arrogante (9), Neus Bosquet (10) i Francisco Serrano (11).

L’NMC treballa intensament en l’elaboració del programa electoral que naixerà a través de les aportacions dels militants i simpatitzants, de l’experiència municipal que permet saber quines mancances hi ha a cada zona de Cambrils i mitjançant les més de vint reunions mantingudes amb representants de les associacions i entitats del municipi.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*