Màxim suport al sector de la restauració com a eix generador de Turisme.

El turisme és el motor de l’economia cambrilenca i molts altres sectors pivoten al seu costat. Amb aquesta premissa s’ha fet la reunió que ham mantingut el cap de llista de l’NMC, Oliver Klein, amb el president de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Cambrils, Xavi Martí. També han assistit a la reunió dos membres més de la llista de l’NMC, Enric Daza i Antonio Martínez.

La trobada ha estat molt positiva perquè Oliver Klein ha manifestat la clara intenció del partit que representa de defensar el turisme molt especialment ja que és el motor econòmic del municipi i, amb ells, hi treballen conjuntament altres sectors com el del comerç i la restauració. En aquest sentit, Klein ha recordat a Martí que la remodelació de la Rambla Jaume I, la prolongació de la Façana Marítima fins al Pi Rodó o la peatonalització parcial del carrer Pau Casals, són actuacions que l’NMC incorpora al seu programa electoral i esdevenen cabdals per a la millora del turisme, com també ho serà la desestacionalització de la temporada i l’allargament de la temporada de les guinguetes de platja.

Martí ha demanat més aportació econòmica per a les activitats que realitza el sector de la restauració, incloses les jornades especifiques que acull mensualment Cambrils, i l’NMC s’ha compromès a potenciar el sector en tots el sentits per aconseguir que el municipi sigui el referent gastronòmic que es mereix. Oliver Klein ha acceptat totes les propostes i peticions de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria i ha garantit que no quedaran en cap moment en l’oblit perquè és evident que són del tot necessàries.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*