Oliver Klein posa Cambrils en moviment en la presentació del programa de l’NMC

Cambrils ha de sortir de la seva actual paràlisi i començar a entrar en moviment per ressituar-se territorialment en tots els sentits.

Aquesta és la principal crida que fa l’alcaldable de l’NMC, Oliver Klein, que aquest divendres ha presentat el programa electoral del seu partit. Ha estat a la sala d’actes del Centre Cultural davant un nombrós públic atent. El líder de la formació independent, ha iniciat l’acte donant a conèixer les DAU o Dotze Actuacions Urgents per Cambrils, document que esdevé el principal mapa de ruta però no l’únic. 

A part de la dotzena de propostes més importants, el programa de l’NMC es completa amb altres actuacions i accions destinades a facilitar un major benestar a la ciutadania i a retornar al municipi de Cambrils al paper de líder que, segons Klein, no ocupa fa anys per culpa dels qui han tingut l’ocasió de governar i no ho han aprofitat. 

Les DAU (Dotze Actuacions Urgents) passen, entre altres, per executar en fases la remodelació integral de la Rambla Jaume I urbanitzant la seva superfície i peatonalitzant parcialment el carrer Pau Casals, obrir la Façana Marítima pel costat de muntanya en el tram que uneix el Club Nàutic i el Pi Rodó de Cambrils Badia o crear l’Oficina de Projectes Estratègics per promoure la marca Cambrils amb l’objectiu que busqui finançament extern de les administracions i dinamitzi el municipi a nivell econòmic, comercial, turístic i industrial. 

També es proposa complementa l’actual oferta de turisme familiar i de sol i platja facilitant la construcció de la Ciutat dels Nens, un Complex Lúdic que abasteixi les necessitats d’oci dels més joves durant tot l’any. La construcció d’un Centre d’Assistència Primària i un Poliesportiu Lleuger a Vilafortuny, negociar la compra de l’antic Celler de la Cooperativa i facilitar la implantació del sistema de cohousing (habitatge compartit en regim de cooperativa) en aquells projectes destinats a l’àmbit de la gent gran, formen part d’un ampli de llistat de propostes. 

#CambrilsEnMoviment #TuFasCambrils

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*