Oliver Klein repetirà com a alcaldable de l’NMC a Cambrils

A sis mesos per a la celebració de les eleccions municipals, el Nou Moviment Ciutadà ha presentat avui a Oliver Klein com a candidat a l’alcaldia de Cambrils per aquesta formació.
El president del partit, Enric Daza, ha iniciat l’acte de presentació del candidat remarcant que “la seva elecció ha estat unànime perquè tots els assistents a l’assemblea del partit, un 92% del total de la militància, va donar el seu OK a Oliver Klein com a candidat” Aquest fet, i que la seva fos l’única candidatura, evidencia segons els seus responsable que l’NMC gaudeix de bona salut interna, treballa de manera cohesionada i confia en la feina feta fins ara a l’ajuntament de Cambrils.
Per la seva part, Oliver Klein ha definit l’NMC com  a “un partit independent i municipalista, moderat i seriós amb la relació amb l’administració pública, que treballa per a tots els cambrilencs i cambrilenques i que sap que hi ha un cansament per part de la ciutadania en la forma de fer política actual que exerceixen els qui governen”.
Klein és conscient que és el tercer cop que es presenta però assegura que, tan ell com el partit, estan frescos com el primer dia. El líder de l’NMC considera que hi ha dos virtuts destacables que aporten al conjunt i que són “l’experiència particular com a responsable del principal partit a l’oposició, que dóna un coneixement ampli i real d’allò que passa a Cambrils, i l’obertura que sempre ha demostrat el nostre partit obrint la nostra seu a tothom, cada dimarts des del primer moment que vam fundar el partit ara fa vuit anys, al 2010”.
L’assignatura pendent, ha afegit Oliver Klein, és que l’NMC arribi a estar a govern. Cal recordar que a les primeres eleccions a les que va concórrer, les municipals de 2011, la formació independent va aconseguir 3 regidors. Quatre anys més tard va augmentar la seva presència assolint un quart regidor. Ara, assegura Klein, toca arribar a govern i treballar amb força per Cambrils i els seus habitants.
Actualment l’NMC treballa en la redacció del seu programa electoral que sorgirà de les reunions amb el teixit associatiu del municipi i les aportacions dels seus militants i simpatitzants. De forma paral·lela, es van definint tot els noms de les persones que
formaran part de la llista a les eleccions del maig de 2019.

Si necessiteu alguna declaració de l’Oliver o voleu una entrevista, el podeu trucar al 667 492 057

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*