Qui Som

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils o NMC, és un partit municipalista d’estricta obediencia cambrilenca. Des del NMC es recolzarà sempre qualsevol proposta que sigui positiva per Cambrils sense limitacions ni clixés de tipus ideològic. Nosaltres tan sols depenem de la voluntat directa dels veïns del nostre municipi, als quals hem de passar comptes periòdicament, i no tenim ningú més per damunt que condicioni les nostres decisions o ens imposi el seu criteri. La seu del nostre partit, així com el despatx que tenim a l’Ajuntament, estan obertes a la visita i participación de tots els cambrilencs. El nostre símbol és el Pi Rodó del Passeig Marítim de Cambrils Badia perquè tots els cambrilencs som branques o part d’un mateix arbre que és Cambrils.

El NMC és Nou perquè només te vuit anys de vida, representa un Moviment perquè res té a veure amb un partit polític tradicional, i és Ciutadà perquè considera que tots plegats fem la ciutat, tots som iguals i tots ens mereixem el mateix respecte sense fer cap tipus de diferència o discriminació. Els membres del NMC són cambrilencs preocupats pel present i futur de Cambrils que han passat a l’acció per intentar canviar el rumb que ha pres la ciutat. Hi tenim persones de tots els barris i de totes les edats que també creiem que cal canviar la forma de governar i la relació que hi ha d’haver entre els que ens administren i els administrats.

Al NMC hi ha persones amb preparació acadèmica, professionals liberals, empresaris, autònoms, aturats, treballadors, comerciants, mestresses de casa, etc., perquè som un ampli espectre representatiu de tota la societat cambrilenca. En definitiva som una organització sortida de la societat civil que vol fer política ciutadana amb un grup de gent engrescada i il.lusionada que només treballa des del sentit d’oferir-se al servei públic per aconseguir la millora de les prestacions al lloc on hem decidit viure.